Vi utvider vår tekniske avdeling og AVA Eiendom AS søker nå etter en teknisk ansvarlig som skal være med å utvikle og videreføre den gode driften på våre eiendommer. AVA Eiendom AS består i dag av 13 håndplukkede og dyktige medarbeidere innenfor forvaltning og utvikling av næringseiendom. Gjennom våre eiendomsprosjekter har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse vedrørende drift og forvaltning av fast eiendom.Hovedformålet til teknisk avdeling er å sikre optimal drift og vedlikehold på eiendommene våre. Vi skal til enhver tid være hands-on, ha rask responstid og alltid ha kunden i sentrum. Vi fokuserer på moderne drift og forvaltning, og er opptatt av å ta i bruk ny teknologi for å effektivisere eiendomsdriften og redusere vedlikeholds- og energikostnader. Vi streber etter nye innovative og miljøbesparende løsninger og gjennomgående kvalitet i alle prosesser både internt, med leverandører og ikke minst med våre leietakere.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for drift og vedlikehold på eiendommene i tildelt portefølje i samarbeid med eiendomssjef
 • Planlegge, hente inn priser, og følge opp ombyggingsprosjekter samt leietagertilpasninger initiert av eiendomssjef
 • Oppfølging av leverandør- og serviceavtaler
 • Oppfølging av vaktmester og driftspersonell
 • Ansvarlig for at prosjekter blir gjennomført i henhold til plan og i samsvar med gjeldende krav og forskrifter
 • Påse at brannvern er ivaretatt på alle eiendommene
 • Rapportere/håndtere digitale tekniske hjelpemidler som SD-anlegg og FDV-system
 • Stillingen rapporterer til Teknisk sjef
 • Utføre andre konkrete, nærmere definerte arbeidsoppgaver som for eksempel; bistå ved kjøp/salg av eiendom, daglig henvendelser fra leverandør/leietakere, holde seg oppdatert på nye forskriftskrav og retningslinjer, sette opp vedlikeholdsplan per eiendom samt bistå ved budsjettering

 

Kvalifikasjoner

 • Relevant erfaring innen eiendomsdrift og vedlikeholdsarbeid
 • Kjennskap til ombygginger/leietakertilpasninger
 • Evner å jobbe strukturert og tenke langsiktig
 • God kunnskap om brannvern er en fordel
 • Vant til å arbeide aktivt med digitale verktøy og dokumentasjon som; FDV-system og SD-anlegg
 • Serviceinnstilt med gode samarbeidsevner

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som genuint er interessert i eiendomsdrift, kundepleie og utvikling av eiendom. Du tar eierskap til dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi søker deg som kan tilføre AVA Eiendom merverdi innen kvalitet, HMS, miljøhensyn og kostnadsbesparelser, ved å yte god service og gjennomføre gode prosesser. For å lykkes med dette må du være initiativrik, serviceinnstilt og du setter alltid kunden i sentrum.

Om arbeidsgiveren

AVA Eiendom AS forvalter i dag 30 eiendommer med en markedsverdi på 4,4 milliarder kroner. Selskapets strategi er å investere i kontor- og handelseiendommer i Asker, Bærum, Drammen og Oslo med sentral beliggenhet ved knutepunkt. Vi holder til i flotte lokaler sentralt i Sandvika.

Hvis du vil sende oss en søknad, TRYKK HER.