Drammen

Bragernes Torg 1

4435 kvm
Kontor og handelsseksjoner
Sentrum
Unik utsikt
Illustrasjon/bilde av Bragernes Torg 1

Om eiendommen

Denne eiendommen har utsikt mot både elven og Bragernes Torg i Drammen. Bragernes Torg er Drammens Karl Johans gate, så dette bygget ligger i hjerte av byen.

Dette bygget har blitt betydelig oppgradert de siste årene. Det tilbyr svært gode profileringsmuligheter, både mot Bragernes Torg og Øvre Strandgate. Bygget er utstyrt med en felles takterrasse, som leietaker kan benytte. I tillegg er bygget utstyrt med sykkelparkering i kjelleren, og det er mulig å frigjøre p-plasser i p-huset i Thams Gate. Ved å sitte i Bragernes Torg 1 har du kort vei til alle byens servicetilbud, og du har et nytt offentlig knutepunkt rett rundt hjørnet. Mer sentralt lokalet i Drammen finnes ikke!

I nærheten:

  • Buss: 40m
  • Jernbane og flytog: ca. 463m
  • Kafeer: 50m
  • Butikker: 50 – 200m

Hvorfor leie lokaler i Drammen?

Bragernes Torg tilsvarer Drammens Karl Johans gate, og er Scandinavias største torg! Dette er byens møteplass med yrende liv året rundt. Her er det blomster- og grønnsaksboder, konserter, politiske møter, festivaler og kunstisbane om vinteren. Dette torget brukes til byens folkefester. Skiløpet Worldcup Skispint går midt i byen med et hav av tilskuere og TV-overføring til en rekke land. Rundt torget ligger det kafeer med uteservering om sommeren, og flere sentrale kontorbygg som huser alle de store aktørene innen bank – og finanssektoren.

Vår kontaktperson

Portrettbilde av Henrik Teigen Akselsen
Henrik Teigen Akselsen
Leder Handelseiendom, Sandvika