Drammen

Bragernes Torg 8

2 224 m2
Restaurant- og kontorseksjoner
Sentrum
Beste beliggenhet
Illustrasjon/bilde av Bragernes Torg 8

Om eiendommen

Med sin beliggenhet på solsiden på øvre del av Bragernes torg, er Bragernes torg 8 en av byens beste lokasjoner for restaurantdrift. Sammen med Bragernes torg 10 er dette «gullrekka» blant byens serveringssteder – der drammenserne legger igjen en av fem utelivskroner.

Eiendommen ble bygget i 1868, og har gjennom årene huset mange forskjellige virksomheter – i dag er bygget blant annet tilholdssted for tre av de mest populære serveringsstedene i Drammen – Jonas B. Gundersen, Pigen Cafe & Bar og Goggen Sportspub.

I nærheten:

  • Buss: 50m
  • Jernbane og flytog: ca. 470m
  • Kafeer: 10m
  • Butikker: 20 – 200m

Hvorfor leie lokaler i Drammen?

Bragernes Torg tilsvarer Drammens Karl Johans gate, og er Scandinavias største torg! Dette er byens møteplass med yrende liv året rundt. Her er det blomster- og grønnsaksboder, konserter, politiske møter, festivaler og kunstisbane om vinteren. Dette torget brukes til byens folkefester. Skiløpet Worldcup Skispint går midt i byen med et hav av tilskuere og TV-overføring til en rekke land. Rundt torget ligger det kafeer med uteservering om sommeren, og flere sentrale kontorbygg som huser alle de store aktørene innen bank – og finanssektoren.

Vår kontaktperson

Portrettbilde av Henrik Teigen Akselsen
Henrik Teigen Akselsen
Leder Handelseiendom, Sandvika