Sandvika

Rådmann Halmrasts vei 14

2057 kvm
Handel og kontorseksjoner
Parkering
Sentral plassering
Illustrasjon/bilde av Rådmann Halmrasts vei 14

Om eiendommen

En klassisk bygård med handelsarealer på bakkeplan og kontorer i etasjene over. Eiendommen har en spennende beliggenhet midt i Sandvika sentrum, rett ved både kollektivknutepunkt og høyskole.

Rådmann Halmrasts vei 14 ligger i hjerte av Sandvika. Med sin unike beliggenhet er det enkelt å komme til og fra jobb enten man kommer med bil, sykkel eller tog/buss. Bygget ligger midt blant servicetilbudene i gågaten og rett ved Sandvika Storsenter. Her finner man et mangfold av butikker, serveringssteder og kulturinstitusjoner. Et sentrum som kan by på alt fra handlemuligheter, serveringssteder og kultur til hyggelige turer i området. I retning sørover er det ikke mange minuttene å gå, før man er ved vakre Kadettangen og Kalvøya med bademuligheter på sommeren. Det er enkel adkomst med bil fra E18 og E16 med mulighet for parkering i byggets bakgård, og Sandvika tog- og busstasjon er rett utenfor døren.

I nærheten:

  • Buss: 150m
  • Jernbane og flytog: 150m
  • Kafeer: 100m
  • Butikker: 100 – 350m

Hvorfor leie lokaler i Sandvika?

Sandvika sentrum har vært et satsningsområde for kommunen i mange år, og gjennomgår i dag en stor oppgradering. Byen er allerede et stort kollektivt knutepunkt, der buss- og togstasjonen nylig har blitt pusset opp til en ryddig, åpen og moderne stasjon. Fra stasjonen går det jevnlige avganger med tog, flytoget og bussforbindelser med Oslo, Asker og Bærum. På vestsiden av elven ligger et av Nordens største kjøpesenter, Sandvika Storsenter, som tilbyr et bredt utvalg av butikker. En av de mest spennende satsningene er utviklingen av elvepromenaden i Sandvika. Fra sentrum og ut til vakre Kadettagen og Kalvøya, et populært badested om sommeren, bygges det i dag en koselig promenade som vil gjøre Sandvika til en enda rikere bykjerne.

Vår kontaktperson

Portrettbilde av Erling Skovli
Erling Skovli
Eiendomssjef, Sandvika