Sandvika

Victoriagården kontor

2 486 m2
Kontorseksjoner
Illustrasjon/bilde av Victoriagården kontor

Om eiendommen

Kinoveien 3A ligger i hjertet av Sandvika, med kort gåavstand til alt av kollektiv transport, butikker og kafeer. Bygget ble oppført i 2009 og fremstår som nytt. Eiendommen er utstyrt med heis, som tar deg direkte fra parkeringskjelleren og opp til kontorene.

Det er enkel adkomst til Kinoveien 3A med både bil og kollektiv transport. Som leietaker er det muligheter for parkering i byggets innvendige garasje, samtidig som Sandvika tog- og busstasjon bare er 1 minutt unna i gåavstand. Sandvika har i tillegg fine sykkelveier i retning Oslo og Asker.

I nærheten:

  • Buss: 150m
  • Jernbane og flytog: 150m
  • Kafeer: 100m
  • Butikker: 100 – 350m

Hvorfor leie lokaler i Sandvika?

Sandvika sentrum har vært et satsningsområde for kommunen i mange år, og gjennomgår i dag en stor oppgradering. Byen er allerede et stort kollektivt knutepunkt, der buss- og togstasjonen nylig har blitt pusset opp til en ryddig, åpen og moderne stasjon. Fra stasjonen går det jevnlige avganger med tog, flytoget og bussforbindelser med Oslo, Asker og Bærum. På vestsiden av elven ligger et av Nordens største kjøpesenter, Sandvika Storsenter, som tilbyr et bredt utvalg av butikker. En av de mest spennende satsningene er utviklingen av elvepromenaden i Sandvika. Fra sentrum og ut til vakre Kadettagen og Kalvøya, et populært badested om sommeren, bygges det i dag en koselig promenade som vil gjøre Sandvika til en enda rikere bykjerne.

Vår kontaktperson

Portrettbilde av Erling Skovli
Erling Skovli
Eiendomssjef, Sandvika